Για την επίσκεψη σας στο showroom παρακαλούμε καλέστε μας στο 2109918270 ή 6947700359 για Ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ : )

FLORAL WATERCOLOURS Μπομπονιέρα-Προσκλητήριο με Κωνσταντινάτο

Με παραγγελία σε περ. 1 μήνα FLORAL WATERCOLOURS Μπομπονιέρα-Προσκλητήριο με Κωνσταντινάτο

Περιγραφή

Μπομπονιέρα-Προσκλητήριο Floral Watercolours

Μπομπονιέρα-Προσκλητήριο "Floral Watercolours" σε ξύλινο κουτί (φυσικό χρώμα-αλουστράριστο) με συρταρωτό καπάκι από plexiglass.

Περιέχει την πρόσκληση, ένα μεταλλικό μπρελόκ με σκαλιστό Κωνσταντινάτο διάμετρου 5,5 εκ. και 5 κουφέτα crispy με χρυσές πιτσιλιές σε τουλάκι.

Διαστάσεις κουτιού:  12 (φάρδος) χ 4 (πάχος) χ 14 (ύψος)

Μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιοδήποτε από αυτά τα σχέδια:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ 

Διαδικασία παραγγελίας
Αποστολές Δειγμάτων Δεν είναι δυνατές οι αποστολές δειγμάτων. Μπορείτε να το δείτε στο φυσικό μας κατάστημα.
Οδηγίες Παραγγελίας 1. Επιλέγετε το σχέδιο που σας αρέσει. 2. Στη σελίδα του προϊόντος, μέσα στο λευκό πεδίο (παράθυρο) πληκτρολογείτε το κείμενο σας. ** Δεν χρειάζεται να μορφοποιήσετε το κείμενό σας. Αυτό θα γίνει από εμάς! Μπορείτε απλά στο τέλος του κειμένου να μας γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. 3. Απαραιτήτως πληκτρολογείτε το e-mail σας, στο οποίο θα σας αποσταλεί ηλεκτρονική μακέτα με τη τελική μορφή του δικού σας προσκλητηρίου. Η μακέτα πρέπει να ελεγχθεί προσεκτικά & να εγκριθεί γραπτώς από εσάς, απαντώντας μας στο e-mail που σας στείλαμε. 4. Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο το αργότερο σε 20 ημέρες ξεκινώντας από την ημέρα της τελικής έγκρισης της μακέτας.
Φυσικό Κατάστημα Το ΜέλλονΜέλι εκτός από ηλεκτρονικό διαθέτει και φυσικό κατάστημα με όλα τα σχέδια σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια σε πραγματικά δείγματα αλλά και πολλά ετοιμοπαράδοτα κομμάτια από όλα τα υπόλοιπα είδη. Επισκεφτείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα Ναυπλίου 44 στην Αργυρούπολη για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας αλλά κυριότερα για να γνωρίσετε τις προτάσεις και τη δουλειά μας!
  • 9,50€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 40 τεμ.

Ετικέτες: Προσκλητήριο, Βάπτισης, προσκλητηριο