Θεματικό 3πτυχο Προσκλητήριο "Μπέμπης"

Σε περ. 20 εργάσιμες ημέρες Θεματικό 3πτυχο Προσκλητήριο "Μπέμπης"

Περιγραφή

Θεματικό 3πτυχο Προσκλητήριο "Μπέμπης"

Προσκλητήριο παραλληλόγραμμο 3πτυχο σε οικολογικό ματ χαρτί 250 γρ, χωρίς φάκελο.

Εκτύπωση και στις 2 όψεις, σε διάσταση 20x28,5 εκ.  (ανοικτό) - 20χ11,5 εκ. (κλειστό)

Έρχεται μαζί με καρτελάκια με τρύπα για το όνομα του παραλήπτη.

Οι κορδέλες και το δέσιμο τους ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή. Μπορείτε αν θέλετε να συμπληρώσετε στην παραγγελία σας την κορδέλα από την παρακάτω λίστα (το δέσιμο γίνεται από τον πελάτη).


Δεν υπάρχει έξτρα κόστος εκτύπωσης.


Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 50 τεμ.


** Στο site βλέπετε μόνο μια μικρή επιλογή της συλλογής μας σε προσκλητήρια. Στο κατάστημα μας μπορείτε να δείτε όλα τα προσκλητήρια του site live αλλά και ακόμη πολλά-πολλά περισσότερα.

Διαδικασία παραγγελίας
Οδηγίες Παραγγελίας 1. Επιλέγετε το σχέδιο που σας αρέσει. 2. Στη σελίδα του προϊόντος, μέσα στο λευκό πεδίο (παράθυρο) πληκτρολογείτε το κείμενο σας. 3. Εναλλακτικά μπορείτε να ανεβάσετε αρχείο στο οποίο έχετε ήδη πληκτρολογήσει το κείμενό σας και σώσει στον Η/Υ σας (συμβατές μορφές αρχείων: doc, docx, txt ή pdf). ** Δεν χρειάζεται να μορφοποιήσετε το κείμενό σας. Αυτό θα γίνει από εμάς! Μπορείτε απλά στο τέλος του κειμένου να μας γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. 3. Απαραιτήτως πληκτρολογείτε το e-mail σας, στο οποίο θα σας αποσταλεί η μακέτα με τη μορφή του τελικού δικού σας προσκλητηρίου προς έλεγχο & έγκριση από εσάς. * Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της τελικής έγκρισης της μακέτας από εσάς.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
  • Κωδικός Προϊόντος: 6024
  • Διαθεσιμότητα: Σε περ. 20 εργάσιμες ημέρες
  • 1,40€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 50 τεμ.