Για την επίσκεψη σας στο showroom παρακαλούμε καλέστε μας στο 2109918270 ή 6947700359 για Ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ : )

SAFARI Θεματικό Προσκλητήριο Βάπτισης

Με παραγγελία σε 15 ημέρες SAFARI Θεματικό Προσκλητήριο Βάπτισης

Περιγραφή

NEA σειρά Θεματικών προτάσεων MellonMeli Exclusive Designs
Θεματικό Προσκλητήριο Βάπτισης "Safari"
Μονόκαρτο προσκλητήριο βάπτισης με εκτύπωση μίας όψης, διάστασης 21x14 εκ., με εκτυπωμένο φάκελο ασορτί με το θέμα του προσκλητήριου. 
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 50 τμχ.
Mπορείτε να συνδυάσετε διάφορα είδη διακόσμησης (μπομπονιέρες, χωνάκια, σημαιάκια, βιβλίο ευχών κ.α.) ασορτί με το προσκλητήριο σας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στο MellonMeli δημιουργήσαμε μια capsule σειρά νέων σχεδίων που μας αντιπροσωπεύουν και ευχόμαστε να  αγαπήσετε. Ξεκινώντας από το προσκλητήριο μπορούμε να αναπτύξουμε ένα concept σε μια μεγάλη συλλογή από μπομπονιέρες, σετ βάπτισης έως και τον στολισμό του event σας.

Σας προσκαλούμε να τα δείτε!

Διαδικασία παραγγελίας
Οδηγίες Παραγγελίας 1. Επιλέγετε το σχέδιο που σας αρέσει. 2. Στη σελίδα του προϊόντος, μέσα στο λευκό πεδίο (παράθυρο) πληκτρολογείτε το κείμενο σας. 3. Εναλλακτικά μπορείτε να ανεβάσετε αρχείο στο οποίο έχετε ήδη πληκτρολογήσει το κείμενό σας και σώσει στον Η/Υ σας (συμβατές μορφές αρχείων: doc, docx, txt ή pdf). ** Δεν χρειάζεται να μορφοποιήσετε το κείμενό σας. Αυτό θα γίνει από εμάς! Μπορείτε απλά στο τέλος του κειμένου να μας γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. 3. Απαραιτήτως πληκτρολογείτε το e-mail σας, στο οποίο θα σας αποσταλεί η μακέτα με τη μορφή του τελικού δικού σας προσκλητηρίου προς έλεγχο & έγκριση από εσάς. * Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της τελικής έγκρισης της μακέτας από εσάς.
  • 1,60€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 50 τεμ.

Ετικέτες: σαφαρι, safari, προσκλητηριο