Για την επίσκεψη σας στο showroom παρακαλούμε καλέστε μας στο 2109918270 ή 6947700359 για Ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ : )

Προσκλητήριο Γάμου "Free Press" Μαυροπίνακας

Σε περ. 20 εργάσιμες ημέρες Προσκλητήριο Γάμου "Free Press" Μαυροπίνακας

Περιγραφή

Προσκλητήριο Γάμου "Free Press" Μαυροπίνακας

Τιμές: 0,98€/τεμάχιο με φάκελο ανεξάρτητα από το σχέδιο της μακέτας!

Δυνατότητα επιλογής χρώματος φακέλου από μια μεγάλη συλλογή (δείτε φωτο).

 

Χωρίς κόστος εκτύπωσης

 

Διαστάσεις: 

μονόκαρτο τετράγωνο 15χ15 μιας όψης (η πίσω όψη είναι λευκή).

 

Ποιότητα χαρτιού: 250-300 grms (ανάλογα το χρώμα)

 

Οι φάκελοι παραδίδονται σε ανάπτυγμα (ανοικτοί), με έτοιμες τις εγκοπές και τα τσακίσματα, και κλείνουν πολύ εύκολα από τον πελάτη.

 

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 70 τεμ.

Διαδικασία παραγγελίας
Οδηγίες Παραγγελίας 1. Επιλέγετε το σχέδιο που σας αρέσει. 2. Στη σελίδα του προϊόντος, μέσα στο λευκό πεδίο (παράθυρο) πληκτρολογείτε το κείμενο σας. ** Δεν χρειάζεται να μορφοποιήσετε το κείμενό σας. Αυτό θα γίνει από εμάς! Μπορείτε απλά στο τέλος του κειμένου να μας γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. 3. Απαραιτήτως πληκτρολογείτε το e-mail σας, στο οποίο θα σας αποσταλεί η μακέτα με τη μορφή του τελικού δικού σας προσκλητηρίου προς έλεγχο & έγκριση από εσάς. * Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της τελικής έγκρισης της μακέτας από εσάς.
Φυσικό Κατάστημα Το ΜέλλονΜέλι εκτός από ηλεκτρονικό διαθέτει και φυσικό κατάστημα με όλα τα σχέδια σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια σε πραγματικά δείγματα αλλά και πολλά ετοιμοπαράδοτα κομμάτια από όλα τα υπόλοιπα είδη. Επισκεφτείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα Ναυπλίου 44 στην Αργυρούπολη για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας αλλά κυριότερα για να γνωρίσετε τις προτάσεις και τη δουλειά μας!
  • Κωδικός Προϊόντος: g1142
  • Διαθεσιμότητα: Σε περ. 20 εργάσιμες ημέρες
  • 0,98€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 70 τεμ.