Για την επίσκεψη σας στο showroom παρακαλούμε καλέστε μας στο 2109918270 ή 6947700359 για Ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ : )

Προσκλητήριο Γάμου Στεφάνι, κωδ. 7712

Σε περ. 20 εργάσιμες ημέρες Προσκλητήριο Γάμου Στεφάνι, κωδ. 7712

Περιγραφή

Προσκλητήριο γάμου με κλασσικό στυλ σε γκρι χρωματισμούς.

Το προσκλητήριο διαθέτει φάκελο διάστασης 24×17cm σε γκρι-μπεζ περλέ χαρτί 300γρ.

Η κάρτα του προσκλητηρίου είναι τυπωμένη σε λευκό ματ χαρτί 250γρ.


Έχετε τη δυνατότητα δύο εκδοχών για τον φάκελο:

- χωρίς ανάγλυφα στο φάκελο χωρίς επιπλέον χρέωση.

- με ανάγλυφα μονογράμματα στο φάκελο (με εξτρα χρέωση εκτύπωσης 220€ για όλα τα τεμάχια)

  • Για τα ανάγλυφα μονογράμματα στο φάκελο επιλέξτε την εξτρα χρέωση "Κόστος εκτύπωσης" από την λίστα "Διαθέσιμες επιλογές".


Το κόστος του προσκλητηρίου μεταβάλλεται ανάλογα με την επιλογή σας.Διαδικασία παραγγελίας
Οδηγίες Παραγγελίας 1. Επιλέγετε το σχέδιο που σας αρέσει. 2. Στη σελίδα του προϊόντος, μέσα στο λευκό πεδίο (παράθυρο) πληκτρολογείτε το κείμενο σας. ** Δεν χρειάζεται να μορφοποιήσετε το κείμενό σας. Αυτό θα γίνει από εμάς! Μπορείτε απλά στο τέλος του κειμένου να μας γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. 3. Απαραιτήτως πληκτρολογείτε το e-mail σας, στο οποίο θα σας αποσταλεί η μακέτα με τη μορφή του τελικού δικού σας προσκλητηρίου προς έλεγχο & έγκριση από εσάς. * Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της τελικής έγκρισης της μακέτας από εσάς.
Φυσικό Κατάστημα Το ΜέλλονΜέλι εκτός από ηλεκτρονικό διαθέτει και φυσικό κατάστημα με όλα τα σχέδια σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια σε πραγματικά δείγματα αλλά και πολλά ετοιμοπαράδοτα κομμάτια από όλα τα υπόλοιπα είδη. Επισκεφτείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα Ναυπλίου 44 στην Αργυρούπολη για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας αλλά κυριότερα για να γνωρίσετε τις προτάσεις και τη δουλειά μας!
  • Κωδικός Προϊόντος: 7712
  • Διαθεσιμότητα: Σε περ. 20 εργάσιμες ημέρες
  • 2,10€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 50 τεμ.

Ετικέτες: προσκλητήριο, προσκλητηρια