Για την επίσκεψη σας στο showroom παρακαλούμε καλέστε μας στο 2109918270 ή 6947700359 για Ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ : )

Ξύλινο Προσκλητήριο με πυρογραφία "Δέντρο της Ζωής ΙΙ"

Περιγραφή

Ξύλινο Προσκλητήριο παραλληλόγραμμο laser cut και κάρτα σε οικολογικό χαρτί 250 γραμ. με το κείμενο και σατέν κορδελάκι και ταμπελάκι για το όνομα του παραλήπτη  (το δέσιμο γίνεται από τον πελάτη και δεν περιλαμβάνει φάκελο). 

Μπορείτε αν επιθυμείτε να παραγγείλετε το προσκλητήριο έτοιμο δεμένο από εμάς με σατέν φούντα και ταμπελάκι (κλικάρετε την αντίστοιχη επιλογή από την παρακάτω λίστα).

Διάσταση 21x9 εκ. 

Σε 2 αποχρώσεις ξύλου: φυσικό ή παλαιωμένο (+0,25€)

Τα 2 κομμάτια δένονται με σατέν φούντα (μπορείτε να επιλέξετε να τα παραλάβετε έτοιμα δεμένα επιλέγοντας το από την λίστα)

Δεν υπάρχει έξτρα κόστος εκτύπωσης.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 50 τεμ.

Διαδικασία παραγγελίας
Οδηγίες Παραγγελίας 1. Επιλέγετε το σχέδιο που σας αρέσει. 2. Στη σελίδα του προϊόντος, μέσα στο λευκό πεδίο (παράθυρο) πληκτρολογείτε το κείμενο σας. ** Δεν χρειάζεται να μορφοποιήσετε το κείμενό σας. Αυτό θα γίνει από εμάς! Μπορείτε απλά στο τέλος του κειμένου να μας γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. 3. Απαραιτήτως πληκτρολογείτε το e-mail σας, στο οποίο θα σας αποσταλεί η μακέτα με τη μορφή του τελικού δικού σας προσκλητηρίου προς έλεγχο & έγκριση από εσάς. * Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της τελικής έγκρισης της μακέτας από εσάς.
  • Κωδικός Προϊόντος: w8003
  • Διαθεσιμότητα: Σε περ. 20 εργάσιμες ημέρες
  • 4,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 50 τεμ.

Ετικέτες: Ξύλινο Προσκλητήριο, πυρογραφία, δεντρο ζωής