Για την επίσκεψη σας στο showroom παρακαλούμε καλέστε μας στο 2109918270 ή 6947700359 για Ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ : )

Ξύλινο Προσκλητήριο με πυρογραφία "Puzzle"

Σε περ. 20 εργάσιμες ημέρες Ξύλινο Προσκλητήριο με πυρογραφία "Puzzle"

Περιγραφή

Ξύλινο Προσκλητήριο 4 κομματιών που σχηματίζουν ένα τετράγωνο puzzle, με πυρογραφία και σατέν κορδελάκι και ταμπελάκι για το όνομα του παραλήπτη  (το δέσιμο γίνεται από τον πελάτη και δεν περιλαμβάνει φάκελο). 

Μπορείτε αν επιθυμείτε να παραγγείλετε το προσκλητήριο έτοιμο δεμένο από εμάς σε πουγκί οργαντίνας και ταμπελάκι (κλικάρετε την αντίστοιχη επιλογή από την παρακάτω λίστα).

Συνολική Διάσταση 12,5x12,5 εκ. 

Σε 2 αποχρώσεις ξύλου: φυσικό ή παλαιωμένο (+0,25€)

Δεν υπάρχει έξτρα κόστος εκτύπωσης.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 50 τεμ.

Διαδικασία παραγγελίας
Οδηγίες Παραγγελίας 1. Επιλέγετε το σχέδιο που σας αρέσει. 2. Στη σελίδα του προϊόντος, μέσα στο λευκό πεδίο (παράθυρο) πληκτρολογείτε το κείμενο σας. 3. Εναλλακτικά μπορείτε να ανεβάσετε αρχείο στο οποίο έχετε ήδη πληκτρολογήσει το κείμενό σας και σώσει στον Η/Υ σας (συμβατές μορφές αρχείων: doc, docx, txt ή pdf). ** Δεν χρειάζεται να μορφοποιήσετε το κείμενό σας. Αυτό θα γίνει από εμάς! Μπορείτε απλά στο τέλος του κειμένου να μας γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. 3. Απαραιτήτως πληκτρολογείτε το e-mail σας, στο οποίο θα σας αποσταλεί η μακέτα με τη μορφή του τελικού δικού σας προσκλητηρίου προς έλεγχο & έγκριση από εσάς. * Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της τελικής έγκρισης της μακέτας από εσάς.
  • Κωδικός Προϊόντος: w8008
  • Διαθεσιμότητα: Σε περ. 20 εργάσιμες ημέρες
  • 4,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 50 τεμ.

Ετικέτες: Ξύλινο Προσκλητήριο, πυρογραφία, puzzle, παζλ