Για την επίσκεψη σας στο showroom παρακαλούμε καλέστε μας στο 2109918270 ή 6947700359 για Ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ : )

COMPLETE THE PUZZLE - BOY TILES Προσκλητήριο Γάμου-Βάπτισης

Με παραγγελία σε 15 ημέρες COMPLETE THE PUZZLE - BOY TILES Προσκλητήριο Γάμου-Βάπτισης

Περιγραφή

Προσκλητήριο Γάμου ή ΓαμοΒάπτισης COMPLETE THE PUZZLE - BOY TILES

Μονόκαρτο προσκλητήριο  με κάρτα σε χαρτί πολυτελείας Old Mill 300 γραμ.

Συνοδεύεται από φάκελο ιβουάρ στην ίδια ποιότητα χαρτιού 250 γραμ.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 50 τεμ.


Συνδυάστε το με την ασορτί μπομπονιέρα, βιβλίο ευχών έως και το Candy Bar για ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει!

Όλα τα σχέδια προσκλητηρίων Γάμου ή ΓαμοΒάπτισης MellonMeli Exclusive Designs μπορούν να γίνουν ασορτί μπομπονιέρες σε souver, πουγκιά, πετσέτα, νεσεσαίρ, κούπα, αρωματικό χώρου ή κερί

Διαδικασία παραγγελίας
Οδηγίες Παραγγελίας 1. Επιλέγετε το σχέδιο που σας αρέσει. 2. Στη σελίδα του προϊόντος, μέσα στο λευκό πεδίο (παράθυρο) πληκτρολογείτε το κείμενο σας. ** Δεν χρειάζεται να μορφοποιήσετε το κείμενό σας. Αυτό θα γίνει από εμάς! Μπορείτε απλά στο τέλος του κειμένου να μας γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. 3. Απαραιτήτως πληκτρολογείτε το e-mail σας, στο οποίο θα σας αποσταλεί η μακέτα με τη μορφή του τελικού δικού σας προσκλητηρίου προς έλεγχο & έγκριση από εσάς. * Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της τελικής έγκρισης της μακέτας από εσάς.
Φυσικό Κατάστημα Το ΜέλλονΜέλι εκτός από ηλεκτρονικό διαθέτει και φυσικό κατάστημα με όλα τα σχέδια σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια σε πραγματικά δείγματα αλλά και πολλά ετοιμοπαράδοτα κομμάτια από όλα τα υπόλοιπα είδη. Επισκεφτείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα Ναυπλίου 44 στην Αργυρούπολη για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας αλλά κυριότερα για να γνωρίσετε τις προτάσεις και τη δουλειά μας!
  • 1,50€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 50 τεμ.

Ετικέτες: προσκλητήριο, προσκλητηρια, Προσκλητήριο Γάμου-Βάπτισης