Για την επίσκεψη σας στο showroom παρακαλούμε καλέστε μας στο 2109918270 ή 6947700359 για Ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ : )

Μπομπονιέρα με μπρελόκ "Πατουσάκια" για Δίδυμα

Με παραγγελία σε περ. 1 μήνα Μπομπονιέρα με μπρελόκ "Πατουσάκια" για Δίδυμα

Περιγραφή

Μπομπονιέρα πουγκί από βαμβακερό ύφασμα (το γκρο ύφασμα που εικονίζεται έχει καταργηθεί) με μεταλλικό μπρελόκ με κορδόνι και μεταλλικό διπλό στοιχείο σε ροζ και σιέλ πατουσάκια με σμαλτοχρώματα.

*** Μπορεί να κατασκευαστεί και με μονό το στοιχείο με τα πατουσάκια αν πρόκειται για ένα παιδάκι, με μειωμένη τιμή. Επιλέξτε το επιθυμητό από την λίστα.

Κλείνει με βαμβακερή κορδέλα με χρυσό ξώραφο και περιέχει 5 κουφέτα crispy με χρυσές πιτσιλιές.

Διαδικασία παραγγελίας
Αποστολές Δειγμάτων Όλα τα σχέδια μπομπονιερών & προσκλητηρίων που υπάρχουν στο e-shop μας, βρίσκονται και στο φυσικό κατάστημά μας (Ναυπλίου 44, Αργυρούπολη), σε ένα μοναδικό τεμάχιο. Γι' αυτό το λόγο δεν είναι δυνατές οι αποστολές δειγμάτων. Όλες οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια που βλέπετε στο mellonmeli.gr είναι δείγματα των προϊόντων που διαθέτουμε στην τελική τους μορφή δηλ. στολισμένα και δεμένα όπως ακριβώς βρίσκονται ως δείγματα στα ράφια μας αλλά και όπως θα τα παραλάβετε και εσείς στην παραγγελία σας. Επειδή υπάρχουν εξαιρέσεις, σας παρακαλούμε να διαβάζετε τις επιμέρους λεπτομέρειες του εκάστοτε προϊόντος που θα βρείτε στην περιγραφή του στη σελίδα μας. Εκεί θα αναγράφεται ξεκάθαρα αν ισχύει κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Και φυσικά υπάρχει πάντα η δυνατότητα για τροποποίηση της δικής σας παραγγελίας κατόπιν συμφωνίας μεταξύ μας.
  • Κωδικός Προϊόντος: 210908047
  • Διαθεσιμότητα: Με παραγγελία σε περ. 1 μήνα
  • 4,20€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 50 τεμ.

Ετικέτες: Μπομπονιέρα, πουγκί, μπρελόκ, διδυμα