Για την επίσκεψη σας στο showroom παρακαλούμε καλέστε μας στο 2109918270 ή 6947700359 για Ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ : )

ETHERIAL ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ FLORAL Στολισμός Βάπτισης-Candy bar

New Ειδικό concept-Ρωτήστε τιμή ETHERIAL ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ FLORAL Στολισμός Βάπτισης-Candy bar

Περιγραφή

Στολισμός Βάπτισης-Candy bar "Floral Μπαλαρίνα"

Δείτε video από δουλειές μας στο κανάλι μας στο YouTube

Το Candy Bar Βάπτισης του MellonMeli.gr εισάγει την μαγεία της μπαλαρίνας σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, με ένα εκπληκτικό φόντο ορτανσίες σε σάπιο μήλο. Αυτή η υπηρεσία αναδεικνύει την κομψότητα και την ομορφιά της μπαλαρίνας μέσα από γλυκά όνειρα για κάθε βάπτιση.

Κάθε γλυκό στο Candy Bar αποτυπώνει την χαριτωμένη γοητεία της μπαλαρίνας, με cupcakes, cake pops και λιχουδιές που είναι μια ομορφιά στο γευστικό τραπέζι. Η λεπτή αισθητική αντικατοπτρίζει την ελαφρότητα και τη γοητεία της μπαλαρίνας.

Η διακόσμηση του Candy Bar με ορτανσίες σε σάπιο μήλο δημιουργεί έναν εκπληκτικό πίνακα που συνδυάζει την ομορφιά με το παραμυθένιο. Οι λεπτομέρειες των λουλουδιών δίνουν μια μαγική αύρα, δημιουργώντας μια μοναδική αισθητική ατμόσφαιρα.

Η μοναδικότητα του Candy Bar Μπαλαρίνας συνδυάζει την κομψότητα και την αισθητική της μπαλαρίνας με το παραμυθένιο σκηνικό των ορτανσιών σε σάπιο μήλο, ένας χορός γεύσεων και ομορφιάς που αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία για τη βάπτιση.


Η εξειδίκευση που μας ξεχωρίζει?
Είναι η δυνατότητα δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης θεματικής βάπτισης, δηλ. από τα προσκλητήρια & τις μπομπονιέρες εως το σετ νονού & το Candy bar όλα στο ίδιο concept!
Δείτε τα σχετικά προϊόντα σε αυτή την καταχώρηση για να πάρετε μια πρώτη εικόνα.


Candy Bar στην Παναγία Φανερωμένη Βουλιαγμένης που περιλαμβάνει service και: 

Θεματικό Στολισμό, Καβαλέτο-Welcome & ασορτί εκτυπώσεις (χωνάκια, θεματική αφίσα, σημαιάκια με όνομα και σήμανση γλυκών)

Ποικιλία θεματικών γλυκών (cheesecake, τριλογια σοκολατας, cupcakes, popcakes ή μπισκότα), Marshmallows & κουφέτα  


Το Lemon Bar περιλαμβάνει service και:

Κρυστάλλινα βρυσάκια πολυτελείας με 2 είδη χυμού ή ice tea & εμφιαλωμένο νερό 


Το candy bar σερβίρεται από προσωπικό εξοπλισμένο για την αποφυγή διάδοσης του Covid-19 και φροντίζουμε για όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Ο κάθε στολισμός κοστολογείται βάση θέματος, τοποθεσίας, αριθμού καλεσμένων κλπ.


Για την ουσιαστική επικοινωνία μας παρακαλούμε σημειώστε:
* Αναλαμβάνουμε στολισμούς μόνο εντός Αττικής. 

* Αναλαμβάνουμε πλήρες candy bar-όχι μόνο στολισμό.

* Δεν αναλαμβάνουμε events σε εστιατόρια ή οικίες.


MellonMeli: Your event planning partner for creating unforgettable celebrations & memories that last a lifetime.

Transform you Wedding or Baptism special moments into unforgettable memories with MellonMeli! Explore our exquisite event planning and candy bar services and elevate your events with MellonMeli’s expert event planning and candy bar creations. From elegant weddings to vibrant Baptisms, Mellon Meli brings your vision to life. Indulge in the art of celebration and captivate your guests, boosting you celebrations! Join the ranks of satisfied clients at MellonMeli and ensure that your events shine. The perfect choice for those who demand excellence. Your dream event awaits!

  • 0,00€

Ετικέτες: vintage, stolismos, στολισμος, βαπτιση, βαπτισης, mellonmeli, mellonmeligr, candy bar