Για την επίσκεψη σας στο showroom παρακαλούμε καλέστε μας στο 2109918270 ή 6947700359 για Ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ : )

A PLAYFUL GIRL Μπομπονιέρα βάπτισης αρωματικο Soap Tales

Σε περ. 20 εργάσιμες ημέρες A PLAYFUL GIRL Μπομπονιέρα βάπτισης αρωματικο Soap Tales

Περιγραφή

Μπομπονιέρα-αρωματικό χώρου με ξυλάκια και θεματική συσκευασία.

Χάρτινη φάσα που περιβάλει το φυαλίδιο του αρωματικού. Το αρωματικό βρίσκεται μέσα σε σακουλάκι, μαζί με τα ξυλάκια και 5 κουφέτα σοκολάτας Crispy λευκά με χρυσές πιτσιλιές Zaxaropolis.

Το αρωματικό είναι στογγυλό βεραμάν με glitter και άρωμα Chance 60ml.

Διάσταση μπουκαλιού 9x7,2x2,8

Διάσταση συσκευασίας 12x10x4 εκ. πάχος

Ελάχιστη ποσότητα 54 τεμ. και μετά πολλαπλάσια του 6.

Διαδικασία παραγγελίας
Αποστολές Δειγμάτων Όλα τα σχέδια μπομπονιερών & προσκλητηρίων που υπάρχουν στο e-shop μας, βρίσκονται και στο φυσικό κατάστημά μας (Ναυπλίου 44, Αργυρούπολη), σε ένα μοναδικό τεμάχιο. Γι' αυτό το λόγο δεν είναι δυνατές οι αποστολές δειγμάτων. Όλες οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια που βλέπετε στο mellonmeli.gr είναι δείγματα των προϊόντων που διαθέτουμε στην τελική τους μορφή δηλ. στολισμένα και δεμένα όπως ακριβώς βρίσκονται ως δείγματα στα ράφια μας αλλά και όπως θα τα παραλάβετε και εσείς στην παραγγελία σας. Επειδή υπάρχουν εξαιρέσεις, σας παρακαλούμε να διαβάζετε τις επιμέρους λεπτομέρειες του εκάστοτε προϊόντος που θα βρείτε στην περιγραφή του στη σελίδα μας. Εκεί θα αναγράφεται ξεκάθαρα αν ισχύει κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Και φυσικά υπάρχει πάντα η δυνατότητα για τροποποίηση της δικής σας παραγγελίας κατόπιν συμφωνίας μεταξύ μας.
  • 4,20€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 54 τεμ.

Ετικέτες: Μπομπονιέρα, Αρωματικό, SoapTales