Προσκλητήριο Πολυτελείας Γάμου Leaves, κωδ. w1511

Σε περ. 15 εργάσιμες ημέρες Προσκλητήριο Πολυτελείας Γάμου Leaves, κωδ. w1511

Περιγραφή

Προσκλητήριο Πολυτελείας Γάμου Leaves, κωδ. w1511

Κόστος Εκτύπωσης: 125€ (απλό μελάνι για το κείμενο και χρυσοτυπία για τα ονόματα)

Ελάχιστη ποσότητα 50 τεμ.

Διάσταση: 15,5 χ 15,5 εκ.


Κάρτα με συνδυασμό 2 εκτυπωτικών εργασιών (απλή εκτύπωση με χρώμα και χρυσοτυπία) και φάκελος πολυτελείας με φάσα για το κλείσιμό του.

Η εκτύπωση στην φάσα είναι προαιρετική και έχει επιπλέον χρέωση 75€ (στο πλαίσιο που θα γράψετε το κείμενό σας παρακαλούμε αναφέρετε αν επιθυμείτε την εκτύπωση στη φάσα).

 

Στο φυσικό μας κατάστημα (Ναυπλίου 44 στην Αργυρούπολη) θα δείτε αυτό αλλά και πολλά περισσότερα.

Η συλλογή αποτελείται από 2 album γεμάτα ιδιαίτερα και πρωτότυπα προσκλητήρια.

Διαδικασία παραγγελίας
Οδηγίες Παραγγελίας 1. Επιλέγετε το σχέδιο που σας αρέσει. 2. Στη σελίδα του προϊόντος, μέσα στο λευκό πεδίο (παράθυρο) πληκτρολογείτε το κείμενο σας. ** Δεν χρειάζεται να μορφοποιήσετε το κείμενό σας. Αυτό θα γίνει από εμάς! Μπορείτε απλά στο τέλος του κειμένου να μας γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. 3. Απαραιτήτως πληκτρολογείτε το e-mail σας, στο οποίο θα σας αποσταλεί η μακέτα με τη μορφή του τελικού δικού σας προσκλητηρίου προς έλεγχο & έγκριση από εσάς. * Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της τελικής έγκρισης της μακέτας από εσάς.
Φυσικό Κατάστημα Το ΜέλλονΜέλι παραμένει από τα λίγα πλέον καταστήματα που εκτός από ηλεκτρονικό διαθέτουν και φυσικό κατάστημα με όλα τα σχέδια σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια σε πραγματικά δείγματα αλλά και πολλά ετοιμοπαράδοτα κομμάτια από όλα τα υπόλοιπα είδη. Επισκεφτείτε μας λοιπόν στο φυσικό μας κατάστημα Ναυπλίου 44 στην Αργυρούπολη για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας αλλά κυριότερα για να γνωρίσετε από κοντά τις προτάσεις και τη δουλειά μας!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
  • Κωδικός Προϊόντος: w1511
  • Διαθεσιμότητα: Σε περ. 15 εργάσιμες ημέρες
  • 1,50€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 50 τεμ.

Ετικέτες: prosklitirio, gamou, mellonmeligr, προσκλητήριο γαμου, προσκληση γαμου, χρυσοτυπια