Για την επίσκεψη σας στο showroom παρακαλούμε καλέστε μας στο 2109918270 ή 6947700359 για Ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ : )

Αγορές/Πληρωμές

Χρόνοι Προετοιμασίας και παράδοσης ή Αποστολής από την αποθήκη μας:

Είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπ' όψιν σας το χρόνο παράδοσης όπως αυτός αναφέρεται στη σελίδα κάθε προϊόντος του e-shop μας, στο πεδίο ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. Αν δεν είναι ήδη ετοιμοπαράδοτο/διαθέσιμο ο χρόνος προετοιμασίας διαφέρει ανά κατηγορία προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τον υπολογίζετε από την ημερομηνία επιβεβαίωσης λήψης της προκαταβολής σας:

Μπομπονιέρες: συνήθως 15-25 ημέρες (για τα χειροποίητα είδη καλύτερα να υπάρχει πρότερη συνεννόηση)

Προσκλητήρια: 10-15 ημέρες απο την έγκριση της μακέτας

Σετ βάπτισης: 15-25 ημέρες

Βαπτιστικά ρούχα: 15-25 ημέρες

Βαπτιστικά παπούτσια: 15 ημέρες (δεν επιστρέφονται)

Μαρτυρικά: 15 ημέρες

Λαδόπανα: 15 ημέρες

*** Η πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι χειροποίητες δημιουργίες, βασισμένες κυρίως στις προτιμήσεις και υποδείξεις του πελάτη. Γι' αυτό το λόγο δεν είναι εφικτές οι αλλαγές και επιστροφές εκτός αν το είδος είναι ελατωματικό από κατασκευής. ***

Παροχή καλαθιών παρουσίασης μπομπονιερών:

Για μυστήρια εντός Αττικής τα καλάθια παρουσίασης των μπομπονιερών παρέχονται με εγγύηση 10€/τεμ. η οποία επιστρέφετε στον πελάτη αυτούσια μετά την έγκαιρη και σε άριστη κατάσταση επιστροφή τους (εκτός Αττικής παρέχονται πιο ανθεκτικά καλάθια παρουσίασης -όχι τελαράκια- με το ίδιο ποσόν εγγύησης). Τα καλάθια παρέχονται μόνο στην περίπτωση παραλαβής και παράδοσης τους στο κατάστημά μας (δεν αποστέλλονται).


Ασφάλεια συναλλαγών:

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η επιχείρηση ΜελλονΜέλι-Ελένη Ιδοσίδου δεν αποδέχεται ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτική κάρτα απ΄ευθείας μέσω του site της. Αν' αυτού σας καλούμε να προβείτε στις πληρωμές τόσο των προκαταβολών όσο και των εξοφλήσεων σας μόνο μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης, ή χρήσης Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας (αυτοπροσώπως) ή Αντικαταβολής.


Γενικά:

Οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής κι αν επιλέξετε, για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας απαιτείται 40% προκαταβολή του συνόλου της ενώ η εξόφληση του υπολοίπου περιγράφεται παρακάτω κατά περίπτωση. Μόλις γίνει η κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικώς στο 2109918270 είτε με e-mail στο info@mellonmeli.gr ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην προετοιμασία της.

Τρόποι πληρωμής για παραγγελίες από Ελλάδα:

Με πληρωμή στο κατάστημα: Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, μπορείτε να εξοφλήσετε είτε με μετρητά (για ποσά έως 499€) είτε με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας (εξαιρούνται οι κάρτες Diners Club & American Express). Για ποσά άνω των 499€ είναι απαραίτητη η εξόφληση μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. 

Με αντικαταβολή: Αν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Το κόστος χρέωσης της αντικαταβολής είναι 3€ επιπλέον ανά δέμα ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας. Για ποσά έως 100 ευρώ απαιτείται κατάθεση του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας. Για ποσά άνω των 100 ευρώ απαιτείται προκαταβολή 40% του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται παρακάτω και εξόφληση του υπολοίπου κατά την παράδοση με αντικαταβολή. 

Την ημέρα που πραγματοποιείται η αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε e-mail με τον αριθμό φορτωτικής τους δέματος (συνεργαζόμαστε με τον courier ΕΛΤΑ-courier). Με αυτόν το αριθμό μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματος έως την παραλαβή του (απλά αντιγράψτε τον μέσα στο αντίστοιχο πεδίο στο site του μεταφορέα https://www.elta-courier.gr). Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες (τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες).

Παρακαλούμε σημειώστε:

Η επιχείρηση "Μέλλονμελι"-Ελένη Ιδοσίδου ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης του δέματος σας λόγω απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Για ποσά έως 100 ευρώ απαιτείται κατάθεση του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας. Για ποσά άνω των 100 ευρώ απαιτείται 40% προκαταβολή για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία και το υπόλοιπο εξοφλείται πριν την αποστολή. Σε κάθε περίπτωση κατά την κατάθεση, παρακαλούμε να αναφέρετε στην αιτιολογία/παρατηρήσεις το ονοματεπώνυμο που μας δώθηκε κατά την παραγγελία σας. Σύμφωνα με την πολιτική του καταστήματος η παραγγελία σας αποστέλλεται μετά την λήψη αντιγράφου της πληρωμής, το οποίο μπορείτε να στείλετε με e-mail στο info@mellonmeli.gr (για τις τραπεζικές καταθέσεις παρακαλούμε τσεκάρετε την επιλογή όπου επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα τραπεζικά έξοδα και όχι μόνο τα έξοδα της δικής σας τράπεζας). 

Eurobank: 
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0019.59.0200803915 
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR5102600190000590200803915
Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΙΔΟΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
Swift code: ERBKGRAA

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:
Αριθμός Λογαριασμού: 69860450068 
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR3001106980000069860450068 
Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΙΔΟΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Swift code: ETHNGRAA

ALPHA Bank:
Αριθμός Λογαριασμού: 104002101294693
Αριθμός Λογαριασμού ΙΒΑΝ: GR05 0140 1040 1040 0210 1294 693
Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΙΔΟΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Swift code: CRBAGRAA


Τράπεζα Πειραιώς:
Αριθμός Λογαριασμού: 5075091206640
Αριθμός Λογαριασμού ΙΒΑΝ: GR8001720750005075091206640
Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΙΔΟΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Swift code: PIRBGRAA

Τρόποι πληρωμής για παραγγελίες από Εξωτερικό (εξαιρούνται παραγγελίες από Κύπρο):

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε το κόστος της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής κάνοντας έμβασμα σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται παραπάνω. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα τραπεζικά έξοδα. 

Για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας απαιτείται 40% προκαταβολή και η εξόφληση του υπολοίπου γίνεται πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρετε στις παρατηρήσεις/αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας. Εφόσον έχετε κάνει την κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικώς στο 00302109918270 είτε με e-mail στο info@mellonmeli.gr έτσι ώστε να προχωρήσουμε με την αποστολή. 

Η αποστολή γίνεται με τις υπηρεσίες EMS ή SPM των ΕΛΤΑ courier (το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη και υπολογίζεται βάση βάρους του δέματος). Επειδή αυτή η υπηρεσία δεν δέχεται αντικαταβολές, η εξόφληση θα πρέπει να γίνει 1 ημέρα πριν την αποστολή των εμπορευμάτων (υπολογίστε και τις μέρες που μεσολαβούν μέχρι να εμφανιστεί το έμβασμα σας στο λογαριασμό μας).

Την ημέρα που πραγματοποιείται η αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε e-mail με τον αριθμό φορτωτικής τους δέματος με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του προς εσάς. Αντιγράψτε τον αριθμό φορτωτικής στο αντίστοιχο πεδίο στο site του μεταφορέα https://www.ems.post/tracking. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-8 εργάσημες ημέρες (τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ώε εργάσημες ημέρες). Παρακαλούμε σημειώστε ότι η επιχείρηση "Μέλλονμελι" ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης του δέματος σας λόγω απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.


Πως αγοράζω:

1. Μέσα από το site www.mellonmeli.gr: Διάλεξε το αγαπημένο σου προϊόν και προχώρησε στα βήματα όπως σε καθοδηγεί το site.

2. Με e-mail στο info@mellonmeli.gr: Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας όλο το 24ωρο, κάθε μέρα. Σε αυτή την περίπτωση αφού λάβουμε την παραγγελία σας ένας εκπρόσωπος από το τμήμα πωλήσεων θα έρθει σε επαφή μαζί σας (μέσω email) ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία και να σας αποσταλούν τα προϊόντα. Απαντούμε στα μηνύματα όσο πιο σύντομα μπορούμε και το αργότερο εντός 2 ημερών.

3. Τηλεφωνικώς: Αν δεν σας βολεύει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2109918270 όλες τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 10.00 το πρωί μέχρι 14.00. Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και για να σας βοηθήσει να παραγγείλετε.