Για την επίσκεψη σας στο showroom παρακαλούμε καλέστε μας στο 2109918270 ή 6947700359 για Ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ : )

Babywalker - Δίχρωμο Δετό Σνίκερ EXC5199, σε 2 χρώματα

Με παραγγελία σε 15 ημέρες Babywalker - Δίχρωμο Δετό Σνίκερ EXC5199, σε 2 χρώματα

Περιγραφή

Δίχρωμο Δετό Σνίκερ από Υφασμα και Δέρμα σε Μπλε/Ρουά/Λευκό ή Μπεζ/Λευκό Χρώμα


Ελληνικής κατασκευής.

Κατεβάστε εδώ στον οδηγό μέτρησης για σωστή εφαρμογή.

Οδηγίες μέτρησης:  
  • Βάλτε το μωρό να πατήσει πάνω σε ένα φύλλο χαρτί.
  • Κρατήστε το από τις μασχάλες όρθιο ώστε το βάρος του σώματός του να "ανοίξει" όσο καλύτερα γίνεται την πατούσα του. Καλό θα ήταν να πιέσετε λίγο το κουντεπίε (το σημείο μεταξύ δακτύλων και αστράγαλου-πάνω από την καμάρα του ποδιού) στην περίπτωση που το μωρό δεν περπατάει.
  • Τραβήξτε με ένα μολύβι πάνω στο χαρτί σας μια γραμμή ακριβώς στο μεγάλο δάκτυλο και μια γραμμή ακριβώς στην φτέρνα και αφήστε το μωρό. 
  • Μετρήστε με ένα χάρακα την απόσταση μεταξύ των 2 γραμμών που σχηματίσατε και δώστε μας τα εκατοστά ή συμβουλευτείτε το πατρόν της εταιρίας που θα βρείτε στις φωτογραφίες του προϊόντος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: μην βάλετε "αέρα" γιατί θα πρέπει να προστεθεί στη μέτρησή σας ένα ολόκληρο εκατοστό για τα κλειστά παπούτσια (για άνεση και μελλοντική ανάπτυξη), π.χ. 11,5 εκ. + 1 εκ. = 12,5 εκ. 
Για τα πεδιλάκια δεν προσθέτουμε "αέρα".

Συμβουλευτείτε το πατρόν της εταιρίας που θα βρείτε στις φωτογραφίες του προϊόντος για να δείτε πιο νούμερο προκύπτει. 
Καμιά φορά οι μετρήσεις μπορεί να έχουν απόκλιση μερικών χιλιοστών από το πατρόν. Σε αυτή την περίπτωση διαλέξτε το πλησιέστερο.
Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες γιατί δεν γίνονται αλλαγές.
Παπούτσια
Τεχνικά Χαρακτηριστικά Παπουτσιών Κάθε ζευγάρι Βαπτιστικών Παπουτσιών έχει: Ενίσχυση πέλματος για τη σωστή εφαρμογή στο πόδι. Ενισχύσεις στην μπροστά και πίσω περιοχή που προσφέρουν καλύτερη στήριξη. Άνετη φόρμα του μπροστινού μέρους του παπουτσιού προσφέροντας τον κατάλληλο χώρο για την κίνηση των δαχτύλων. Ραφές φινιρισμένες ώστε να μην προκαλουν ερεθισμούς. Δερμάτινη φόδρα με πόρους για να αναπνέει το πόδι, εξασφαλίζοντας η άριστη υγιεινή των ποδιών. Σόλες από αντιολισθητικά υλικά για αποφυγή ανεπιθύμητων πτώσεων.
  • Κωδικός Προϊόντος: EXC5199
  • Διαθεσιμότητα: Με παραγγελία σε 15 ημέρες
  • 77,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: βαπτιστικα χειροποιητα, παπουτσια, papoytsia