Celfie & Co Κολιέ ΜΑΜΑ Exclusive SM2327
Περιγραφή
Celfie & Co Κολιέ ΜΑΜΑ Exclusive SM2327
Κολιέ για την μαμά με δέρμα.Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία,ίσως να διαφέρουν λίγο τα χρώματα στην πραγματικότητα.
ΝΟΤΕ: Στο πεδίο "Επιλογή" ενημερώστε μας για την λέξη που θα θέλατε.
Χρόνος προετοιμασίας: περίπου 20 ημέρες
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για όλα τα κορδόνια, χαολίτες, ξύλινα στοιχεία και κορδέλες υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνουν χρωματικά από παραλαβή σε παραλαβή ή να βρίσκονται προσωρινά σε έλλειψη. Σε κάθε τέτοια περίπτωση αυτά θα αντικαθίστανται με το ποιο κοντινό σε χρώμα ή με όσο το δυνατόν πιο όμοιο είδος από την Celfie & Co χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
Κουφέτα | |
Συντήρηση Κουφέτων | Συντήρηση Κουφέτων: • Τα κουφέτα έχουν ημερομηνία λήξης από 9 έως 12 μήνες μετά την παραγωγή τους. Φυλάσσονται σε κλειστές αεροστεγείς συσκευασίες σε άριστες εγκαταστάσεις της εταιρείας παραγωγής/εισαγωγής τους ώστε να διατηρούν τη γεύση και τη φρεσκάδα τους και παραγγέλνονται από εμάς το αργότερο δυνατόν από την ημερομηνία προετοιμασίας της παραγγελίας σας ώστε να τα απολαύσετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα. • Τα κουφέτα διατηρούνται σε ξηρό και δροσερό περιβάλλον χωρίς υγρασία με θερμοκρασίες μέχρι 25 °C. Δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση τους σε ψυγείο λόγω υγρασίας. Η απότομη μεταβολή θερμοκρασίας δημιουργεί συστολή και διαστολή στο εσωτερικό περιεχόμενο του κουφέτου και συγκεκριμένα στη σοκολάτα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήγματα στην εξωτερική επίστρωση ζάχαρης του κουφέτου. Σε καμία περίπτωση κατά την διάρκεια μιας υψηλής θερμοκρασίας δεν θα πρέπει να μετακινήσουμε το προϊόν σε χώρο που θα έχει μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας π.χ. (από ζέστη σε κρύο). • Υψηλή θερμοκρασία, μεγαλύτερη από 30 °C, προκαλεί ρήγματα στο εξωτερικό του κουφέτου ή λεκέδες στην επιφάνειά του, από τα έλαια και τα λιπαρά της σοκολάτας και του αμυγδάλου. • Υγρασία ο μεγαλύτερος εχθρός όλων των τροφίμων. Ο χώρος που θα αποθηκεύεται το προιόν θα πρέπει να είναι ξηρός και να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα το επίπεδο υγρασίας του. Η υγρασία επικάθεται στην εξωτερική επιφάνεια και καθώς η ζάχαρη έχει πόρους και την απορροφά. • Συχνό άγγιγμα του κουφέτου με γυμνά χέρια θα πρέπει να αποφεύγεται, καθόσον υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθεί η υγρασία και λιπαρότητα του χεριού στην επιφάνεια του. • Τα κουφέτα που περιέχουν σοκολάτα είναι πιο ευπαθή στις θερμοκρασιακές μεταβολές σε σχέση με τα αμυγδάλου. Γι’ αυτό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές καλό θα ήταν να αποφεύγετε τα κουφέτα με σοκολάτα. |
Τεμάχια ανά Κιλό | 220-240 (±10) |